Cégünk rendelkezik egy fotocellás szín szerinti osztályozó géppel, vállaljuk különféle vetőmagok, apró magvak, vagy akár tészták válogatását is fotocellánk segítségével.

Az ASM Futura F1 2 csatornás fotocella által szín szerint tudjuk szétválasztani a kívánt terményt, amennyiben a magméret 1-2 mm-től 20-25 mm-ig terjed. A feldolgozás teljesítménye 1 tonna/óra. A szín szerinti válogató az előre megadott paraméterek alapján sűrített levegővel válogatja ki a nem kívánt színű szemeket.

A vetőmagtisztító által feldolgozott termények az ASM fotocellán tovább tisztítva érik el a közel tökéletes tisztaságot. Az esetlegesen készáruban maradt gyommagvak és egyéb szennyeződések, melyek méretben és fajsúlyban megegyeznek a vetőmagéval vagy egyéb áruéval, tökéletesen kiválogathatóak a fotocellával a szín szerinti válogatás adta lehetőségek révén.

ASM fotocellás válogatónkat ajánljuk minden meglévő és leendő partnerünknek, akik kívánják a szinte 100 %-os tisztaságú vetőmagok, aprómagok és egyéb áruk elérését.