Vállalkozásunk az integrációban megtermelt szántóföldi növénykultúrák betakarítás utáni műveleteit is vállalja bakonszegi telephelyén, mint a terményszárítás és tisztítás. A termény feldolgozást Stela 250-es terményszárítóval végezzük, amelyet 10 %-os vízelvonás mellett 25 tonna/óra teljesítménnyel üzemeltetünk.

A Stela típusú szárítónk a 2017-es évben egy nagy átalakításon esett át, így ma már az országban a legelsők között mondhatjuk el, hogy telepünkön precíziós szárítás folyik. A szárítás alatti folyamatos hőtérképezés, melyet több mint 150 szenzor szolgáltat, biztosítja, hogy a nálunk szárított terményt a lehető legkisebb hőstressz érje. Így maximális sebesség mellett tudjuk biztosítani a maximális minőséget terményszárítás során.

Rendelkezünk valamennyi hazánkban megtermelhető gabona és egyéb kultúra tisztításához szükséges megfelelő méretű rostákkal a kívánt tisztaság eléréséhez. Leggyakrabban tisztított növényfajok közé tartozik az őszi búza, őszi árpa, tritikálé, olajipari napraforgó, kukorica valamint a szójabab.