Cégünk az inputforgalmazás területén maximálisan igyekszik a termelői igényeket kielégíteni, széleskörű termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére. Igény szerint akár előfinanszírozásként biztosítjuk az adott termőterületre szükséges, szakembereinkkel egyeztetett inputanyagokat. Ezek felhasználásához teljes körű szaktanácsadást biztosítunk, sőt az általunk integrált termelők munkáját, eredményességét helyszíni szemlékkel is segítjük.

Kínálatunkban szerepelnek a Magyarországon engedélyezett, hivatalos forrásból származó növényvédő szerek (azaz gyomirtó, gombaölő, rovarölő, csávázó és deszikkáló szerek), valamint növénykondicionáló készítmények.

Termelőink vetőmag szükségleteit is ki tudjuk szolgálni a jelenleg forgalomban levő fémzárolt kukorica, napraforgó, repce és kalászos vetőmagokkal. Ezek közül kiemelendő a Babona őszi búza vetőmag, melynek előállításával több éve foglalkozunk és a helyi adottságokhoz kiválóan alkalmazkodott.

Cégünk műtrágya kínálatában szerepelnek nitrogén, komplex és starter műtrágyák, valamint a különböző baktérium és lombtrágyák használata is elterjedt termelőink körében.